Vores historie

Vi mødtes for første gang på Ungdomsbladet Chilis sprudlende redaktion i Københavns Nordvest kvarter i 1996. Her var Lene layout- og AD-chef og Stine blev ansat som redaktionssekretær og fotoansvarlig. 
Gennem 4 år arbejdede vi tæt sammen, og udviklede sammen med resten af redaktionen mange store, banebrydende og opsigtsvækkende artikler og billedserier i både Chili, Frikvarter og på nettet. Med et særligt godt øje for den gode formidling og det rigtige udtryk.

Vores kommunikationsbureau kan løse alle slags opgaver.
Lige fra første tanke til den færdig produktion.
Om du skal have taget flotte billeder, skrevet indbydende tekster, lavet en video til din hjemmeside eller et stort gennemarbejdet portræt af din virksomhed i både lyd, tekst og billede – så kan vi løse opgaven.

Vi drives af den kreative energi mellem hinanden – og mellem os og vores kunder. Vi hjælper dig, så du får kommunikeret dit budskab præcist ud.

Stine Bolther

Jeg har siden tiden på Chili Magazine arbejdet som både journalist, videojournalist, tilrettelægger, klipper, TV- og radiovært på bl.a. Ekstra Bladet, TV2/Lorry, Kanal 5, TV3 og POP FM. Jeg har skrevet 5 bøger og flere er i støbeskeen. Desuden holder jeg både foredrag, underviser i krisekommunikation, pressehåndtering og medietræning.

Se mere på min hjemmeside her: stinebolther.dk

Lene Samsø

Med en baggrund som grafiker og AD’er har jeg en lang karriere bag mig som selvstændig fotograf med speciale i bolig, livsstil, virksomhedsportrætter og corporate images. Blandt mine kunder tæller både danske og udenlandske magasiner, bl.a. Bo Bedre, Boligmagasinet og Femina.
Som mangeårig fotograf har jeg erfaring med at tegne et firmas profil gennem det visuelle udtryk, hvor det er vigtigt at ramme hver enkelt firmas DNA.
Desuden arbejder jeg som boligstylist og -indretter og i min fritid bruger jeg min kreative åre på at skabe små og store malerier.

Se mere på min hjemmeside her: lenesamsoe.dk

Lene

Vi har et særligt godt øje for den gode formidling og det rigtige udtryk.

Vores mission er, at du bliver tilfreds og får det produkt, du drømmer om.

Vi arbejder sammen med dig og vores kreativtet giver det bedste resultat.

Video
Vi filmer og redigerer alt.
Erhvervsfoto
Du og dine medarbejdere bliver fotograferet og dit firma bliver foreviget i bedste kvalitet.
En samlet løsning
Klar til brug – både på de sociale medier, i din forretning og til dine efterkommere.
Dine behov er vores fokus
Du bestemmer og sammen finder vi frem til lige præcis den løsning, der passer dig.

Skriv til os

Vi giver svar indenfor 24 timer på hverdage. Skriv, ring eller send en sms.

Kontakt os i dag